Roşii cu brânză proaspătă

29
Ingrediente :
4 roşii bine coapte, 100 g brânză proaspătă (puţin sărată), 1 salată verde, 1 lingură migdale, 1 lingură măsline negre, 3 linguri ulei de măsline, 1 lingură oţet de vin
sare, piper

Mod de preparare:
Se spală roşiile, se taie în rondele subţiri, de jumătate de centimetru grosime.
Se taie şi brânza în felii asemănătoare. Separat, într-un bol, se amestecă ulei, oţet, 1 lingură de apă, sare şi piper. Se bat bine, apoi se adaugă jumătate din cantitatea de măsline, fără sâmburi, tăiate mărunt.
Salata se lasă să stea 15 minute înainte de a fi servită. Se aşază feliile de brânză între feliile de roşii, se decorează cu frunze de salată verde, migdale şi restul de măsline tăiate rondele fine.
Se stropesc cu sosul vinegreta preparat şi se servesc imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here