RoRec colectează deşeurile electrice la Baia de Fier, Brăneşti şi Ioneşti

396

Joi, 8 mai, echipele Asociaţiei RoRec vor fi prezente în localităţile gorjene Baia de Fier şi Brăneşti, unde vor desfăşura acţiuni de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice. Pe data de 10 mai se va desfăşura o acţiune similară la Ioneşti.

Pe data de 8 mai, localnicii din Baia de Fier şi Brăneşti sunt invitaţi să scape de deşeurile electronice şi electrocasnice. Acţiunea organizată de echipele RoRec se va desfăşura în intervalul orar 09:00 – 17:00. Se va organiza şi o tombolă, premiile puse în joc fiind, în fiecare localitate: fier de călcat – 3 bucăţi şi cafetieră – 2 bucăţi. Extragerile se vor desfăşura tot pe 8 mai, la ora 17:30.
Acţiunea se repetă pe data de 10 mai, la Ioneşti, unde, de asemenea, va fi organizată o tombolă cu aceleaşi premii.
Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Practic, Asociaţia RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi gestionează toate activităţile necesare colectării, tratării și reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), asigurând, în acelaşi timp, eliminarea în siguranţă şi protecţia mediului, în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here