Romsilva lansează prima ediție a Catalogului de prezentare a sortimentelor de lemn fasonat

294

Prima ediție a Catalogului de prezentare a sortimentelor de lemn fasonat valorificat de Romsilva a fost lansată joi, 22 aprilie, în cadrul unei videoconferințe la care a participat conducerea executivă a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, directorii direcțiilor silvice și șefii ocoalelor de stat din cadrul regiei.

    Catalogul de prezentare a sortimentelor de lemn fasonat valorificat de Romsilva este un instrument necesar pentru promovarea acestor produse, va susține atingerea obiectivelor comerciale a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva și va duce la o îmbunătățire a comunicării cu piața de profil. 

    Acesta a fost elaborat de specialiștii Romsilva în colaborare cu cadre didactice ale Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Brașov și are la bază armonizarea standardelor interne și internaționale de clasificarea lemnului cu experiența practică a profesioniștilor din domeniu. 

    De asemenea, catalogul este și un ghid pus la dispoziția personalului implicat în activitățile de exploatare, transport, sortare și valorificare a lemnului, pentru a asigura un sistem unitar de lucru la nivelul unităților din cadrul Romsilva. 

    După publicarea și implementarea Catalogului de prezentare a sortimentelor de lemn fasonat valorificat de Romsilva, vor urma și acțiuni de instruire a personalului, astfel încât fiecărui sortiment de lemn fasonat vândut la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva să îi fie dată destinația industrială adecvată.

    Catalogul de prezentare a sortimentelor de lemn fasonat este disponibil, în format electronic, pe pagina de internet a Romsilva, la următoarea adresă: http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/Cat21.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here