Romeo de la PRM, avertizat de poliţişti pentru apel la 112

325

ecobici insCandidatul PRM Gorj la fotoliul de primar al localităţii Bâlteni, Romeo Ecobici, a fost avertizat de Poliţie după ce a apelat la 112 un incident electoral. “Incidentul s-a petrecut luni în jurul orei 20.00 când mă aflam la o acţiune de propagandă electorală în comună.

Eram cu maşina personală când am văzut un cetăţean, pe marginea străzii, care s-a aplecat spre sol şi a aruncat cu pietre spre autoturismul cu care mă deplasam. Maşina era dotată cu porta-voce şi cu afişele mele electorale şi ale partidului meu. Eu mergeam foarte încet, am frânat aproape de persoana care a aruncat cu pietre şi am coborât întrebându-l de ce făcea acel lucru. În acel moment, persoana a devenit violentă în limbaj, a început să mă înjure, m-a făcut ţigan, simţindu-se cu musca pe căciulă. Mi-a spus că îmi distruge maşina, moment în care am decis să sun la 112”, a declarat Ecobici.

Nu a avut martori

Faptul că a sunat la 112 nu i-a fost de bun augur lui Ecobici. “Am sunat şi am raportat incidentul electoral care se petrecea pe raza localităţii Bâlteni, spunând că omul a ameninţat că îmi distruge maşina. Poliţiştii au venit dar mi-au cerut să opresc porta-vocea, neconvenindu-le mesajele mele electorale. În final, mi-au dat tot mie un avertisment, spunându-mi-se să nu mai apelez la 112 că voi fi amendat cu 1000 de lei. Nu am avut martori şi nu am putut demonstra că acea persoană a vrut să mă agreseze, au spus chiar că am minţit”, a declarat candidatul PRM care susţine că este ameninţat să renunţe la campania electorală. Acesta spune că i-au fost tăiate bannerele electorale şi coborâte de câteva ori de pe stâlpi.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here