Românul dispărut în atentatul de la Nisa e un rovinărean

243

Durere mare în familia unui tânăr din Rovinari, care din seara de 14 iulie, este de negăsit. Cristian Coman era împreună cu soția sa și cu băiețelul lor pe plaja de la Nisa, acolo unde s-a produs cel mai recent atentat terorist din Franța. Familia acestuia locuiește de câțiva ani în Austria și, ca urmare, un concediu pe Coasta de Azur nu e o problemă financiară ca pentru majoritatea românilor. De data aceasta problema a venit dinspre simpatizantul ISIS, cel care a intrat cu camionul în mulțimea strânsă să urmărească focul de artificii prilejuit de Ziua Franței.
Rudele de la Rovinari ale lui Cristi spun că soacra acestuia vorbise cu el și cu soția sa cu o jumătate de oră înainte de a se întâmpla nenorocirea. Femeia, stabilită și ea în Austria, a încercat apoi să își contacteze ginerele și fiica, însă i-a fost imposibil să mai ia legătura cu vreunul dintre ei, ceea ce a determinat-o să plece spre Nisa. A reușit să își găsească nepoțelul și fiica în spitale franțuzești, dar nu și pe Cristi, despre soarta acestuia nimeni neștiind absolut nimic, la Rovinari toți cei dragi așteptând cu înfrigurare vești despre el.
atentat nisa“Așteptăm vești despre el. Ne-au sunat de la Consulat și ne-au spus să fim tari pentru că vor continua să îl caute. Sperăm să fie prin spital și să fie neidentificat. Stăm cu gândul la ei, sperăm să fie bine ca să fie familia reunită din nou. Suntem terminați toți, nu mai avem cuvinte pentru situația asta”, spune Alina, sora românului dispărut la Nisa.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here