#România votează #PSD la Alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019!

674

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, primarul orașului Târgu – Cărbunești, Dănuț Birău, secretarul executiv al PSD Gorj, Anca Bordușanu, consilierul județean, Gheorghe Bucălăete, au mers vineri în comuna Albeni unde, împreună cu organizația PSD Albeni, au stat de vorbă cu oamenii explicându-le că PSD este alături de români și de România!

Votăm PSD și vă îndemnăm să fiți alături de noi, a sosit momentul să tragem cu toții cu România! Românii au nevoie de oameni patrioți care să îi reprezinte în Parlamentul European și care să muncească pentru a obține finanțarea necesară pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a României – școli, spitale, autostrăzi și toate investițiile de care avem nevoie pentru creșterea calității vieții.
România nu poate și nu trebuie să accepte dublul standard. Și românii merită alimente de calitate și medicamente la standarde înalte. Nu avem de ce să acceptăm să fim tratați altfel. Vom lupta, cu demnitate, pentru drepturile pe care românii le au în țara lor și în Europa!
România are nevoie de încrederea noastră, a tuturor, încrederea fiecărui român autentic, a fiecărui român patriot, pentru că România a început să arate ce poate!
Țara noastră are nevoie ca fiecare dintre noi să dea semnalul schimbării pe 26 mai pentru că românii și România merită mai mult respect în Europa!
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here