Romanescu, tânărul spadasin din Bâlteni, a ajuns la închisoare pentru un alt dosar

3115

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu pentru complicitate la accesul ilegal la un sistem informatic, el fiind deja reţinut de poliţişti într-un alt dosar după ce, pe 5 iunie, a agresat alţi trei tineri şi a provocat pagube materiale într-un local din comuna Bâlteni, a transmis marţi, IPJ Gorj. Este vorba despre Virgil Romanescu, tânărul căruia i s-a depistat sabia și un cuțit în haznaua locuinței.

Faţă de tânărul de 21 de ani, din comuna Bâlteni, reţinut de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, Tribunalul Gorj a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 5 luni privind săvârşirea infracţiunii de complicitate la accesul ilegal la un sistem informatic, într-o altă cauză penală, săvârşită de acesta în cursul anului 2018.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu.
Pe 5 iunie, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase după ce s-a stabilit că, în timp ce se afla în incinta unui local public din comuna Bâlteni, ar fi agresat fizic trei tineri de 22, 23, respectiv 26 de ani, toţi din aceeaşi localitate şi, de asemenea, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător, ar fi provocat mai multe pagube materiale. Tânărul a folosit o sabie pe care a aruncat o apoi în haznaua locuinței familiei sale din Peșteana. Polițiștii au scos arma alături de un cuțit din haznaua casei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here