Romanescu aşteaptă hotărârea de Guvern pentru finanţarea stadionului

174

După ce recent a primit aviz favorabil în vederea obţinerii finanţării de la Ministerul Dezvoltării pentru definitivarea lucrărilor la Stadionul Municipal, acum primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, aşteaptă ca Guvernul României să emită hotărârea pentru alocarea celor 2 milioane euro.
„Aşteptăm promovarea hotărârii de Guvern şi sperăm ca până la sfârşitul acestei luni să avem deja promovată hotărârea de Guvern şi, ulterior, să se organizeze licitaţia pentru amenajarea exterioară a stadionului”, a declarat edilul municipiului Târgu-Jiu. Şeful administraţiei locale târgujiene prevede un termen maxim de încheiere a investiţiilor la Stadionul Municipal din Târgu Jiu luna octombrie a anului curent. Lucrările în cauză sunt necesare, pe de o parte, pentru punerea în funcţiune a obiectivului, iar pe de altă parte pentru crearea unei zone cu un ridicat nivel urbanistic şi peisagistic la nivelul municipiului.
Astfel, prin amenajarea urbanistică, peisagistică şi arhitecturală a platformelor adiacente Complexului Sportiv, se va edifica un punct deosebit de atracţie, atât pentru locuitorii municipiului, cât şi pentru vizitatorii acestuia.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here