Romanescu: ,,Am început lucrări ample în cartierele municipiului”

1561

Odată cu venirea primăverii, mai multe lucrări de investiții sunt fie demarate la nivelul municipiului Târgu-Jiu, fie continuate după ce au fost sistate pe perioada sezonului rece. Edilul Marcel Romanescu anunță amenajarea de noi parcări, dar și finalizarea unor lucrări de anvelopare a blocurilor.

,,Am început lucrări ample în cartierele municipiului, vizate fiind acele zone în care am modernizat deja utilitățile. Avem în vedere reamenajarea unor cartiere precum cel din Plopilor, în alte zone avem lucrări de refacere și intervenții pentru reparații, se refac alei și trotuare, montăm stâlpi noi de iluminat unde este necesar, mărim și numărul locurilor de parcare acolo unde este posibil.
Totodată, lucrările de anvelopare a unor blocuri se apropie de sfârșit. Se muncește fără întrerupere și se depun în continuare dosare pentru anvelopare. Vă reamintesc faptul că, în acest moment, Ministerul Dezvoltării suportă 60% din valoarea lucrărilor, municipalitatea 30%, iar cetățenii nu mai trebuie să achite direct restul de 10 procente pentru că acești bani sunt suportați tot de către Primăria Municipiului Târgu Jiu și vor fi recuperați ulterior, într-o perioadă de 5 ani, printr-o taxă de anvelopare. Cartiere întregi capătă un aspect nou, mult mai plăcut. Pregătim terenul pentru viitoarele reamenajări care vor schimba pentru totdeauna fața orașului nostru. Regretăm disconfortul creat de toate aceste lucrări, dar avem în vedere binele municipiului și sunt convins că rezultatul va mulțumi pe toată lumea. (…)
Pe strada Brândușei vom amenaja o parcare nouă, cu 20 de locuri. Am demarat această investiție, necesară zonei, în urma cererilor venite din partea locuitorilor. Parcările și căile de acces sunt o prioritate continuă a Primăriei Târgu-Jiu, iar în acest an se vor amenaja lucrări similare în mai multe cartiere ale municipiului”, a anunțat primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here