Roman spre Steaua?

277

Mihai Roman a devenit tentant pentru campioana României, Steaua Bucureşti, după ce jucătorul adus de Pandurii în vară a reuşit să înscrie de opt ori în turul campionatului, în 15 partide, şi după ce Anghel Iordănescu l-a convocat pe tânărul atacant la meciul cu Danemarca, partidă în care însă nu a jucat niciun minut.
Presa centrală l-a dat deja transferat pe Mihai Roman la Steaua vehiculându-se şi suma de 500.000 de euro pentru trecerea din vară a atacantului sub comanda lui Costel Gâlcă, însă oficialii Pandurilor nu confirmă nici transferul şi nici discuţiile cu Steaua.
Impresariat de Anamaria Prodan Reghecampf, Mihai Roman se pare că ar mai avea o ofertă de la un club din străinătate. Impresara spune că după sărbători va reveni cu detalii despre un eventual transfer precizând că un “club serios” va pune pe masă 600.000 de euro. De asemenea, aceasta spune că Steaua nu a făcut o ofertă concretă şi că şi-ar dori ca pe lângă o sumă mult mai mică, în schimbul jucătorului Pandurilor ar fi dorit să trimită la schimb la Târgu Jiu unul sau mai mulţi jucători.
În momentul investirii sale ca antrenor principal la Pandurii, Edi Iordănescu vorbea despre posibilitatea ca echipa pe care de acum o conduce să fie nevoită să se despartă de 1-2 jucători, care ar avea oferte din partea altor cluburi. Unul dintre aceştia ar putea fi celălalt vârf al gorjenilor, lituanianul Deyvidas Matulevicius, jucător care intră în ultimele şase luni de contract şi pe care Pandurii l-ar putea pierde din vară gratis dacă nu îl va vinde în această iarnă sau nu îi va oferi prelungirea contractului scadent.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here