Roman a văzut penalti la Predescu!

248

Autor a două goluri în partida cu Dinamo, goluri însă fără prea mare importanţă, Mihai Roman crede că echipa sa merita mai mult în acest meci, dar şi în acest campionat.

Cel mai în formă atacant al Pandurilor, ajuns la şase reuşite în acest sezon pentru echipa gorjeană, aproape jumătate din câte a reuşit trupa lui Grigoraş, Mihai Roman spune că este destul de frustrant să joci bine şi să pleci învins acasă după ce şi arbitrii au pus umărul la înfrângerea suferită: “A fost un meci destul de bun prestat de echipa noastră, pe un teren destul de greu, cu nămol. Este păcat că nu am reuşit să scoatem nici măcar un punct şi am luat gol în minutele de prelungire.
Este foarte frustrant că nu am primit nici penalti la acea fază. Domnul arbitru aşa a considerat, meciul s-a terminat, nu mai avem ce face… Sperăm ca la meciurile următoare să avem parte de un arbitraj corect şi să începem să aducem puncte pentru că trec pe lângă noi”, a declarat Roman după meciul pierdut cu 3-2 în faţa celor de la Dinamo.
Atacantul Pandurilor a menţionat că faza în care Predescu a fost faultat s-a petrecut chiar sub ochii arbitrului: “Am fost foarte aproape de acea fază şi domnul arbitru la fel, probabil la un metru. Dânsul a spus că nu a văzut acolo, eu am văzut foarte clar, eram în faţa lui Predescu, se pregătea să tragă la poartă şi i-a fost luat piciorul de sprijin din lateral. Era penalti, al doilea cartonaş galben şi, implicit, roşu”, a mai declarat Mihai Roman, supărat că golurile sale nu au ajutat echipa să-şi îmbunătăţească zestrea destul de săracă din clasament: “Mă bucur că am marcat, dar sunt trist că nu am reuşit să obţinem nici măcar un punct”.
Venit în vară la Pandurii pentru a întări linia de atac a lui Petre Grigoraş, Mihai Roman priveşte mai departe şi spune că echipa gorjeană este obligată acum să obţină două victorii în următoarele două partide, cea de cupă cu Oţelul şi cea de pe teren propriu, în campionat, cu Concordia Chiajna: “Mergem la Galaţi să câştigăm, să mergem mai departe. Consider că putem să facem o figură frumoasă în Cupa României, să ajungem cât mai departe, sperăm să jucăm finala. După meciul de la Galaţi avem un meci cu Concordia acasă, meci pe care trebuie neaparat să-l câştigăm”, a mai declarat Roman.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here