Robert Calotescu: „Compartimentul de Oftalmologie are dotări de clinică universitară”

193

IMG_0456Autorităţile locale din Rovinari au dotat Compartimentul de Oftalmologie al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” la cele mai înalte standarde. La ora actuală, acest compartiment dispune de dotări de nivelul unei clinici universitare, după cum confirmă conducerea spitalului.

Datorită Consiliului Local Rovinari, pentru Compartimentul de Oftalmologie al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” s-a achiziţionat aparatură medicală de cea mai bună calitate. Astfel, acest compartiment este cel mai dotat din întreg judeţul. „Prin grija Consiliului Local s-a achiziţionat aparatură pentru Compartimentul de Oftalmologie, de care se ocupă doctorul Tiberiu Golu, care este foarte încântat deoarece avem cel mai dotat Compartiment de Oftalmologie din judeţ. Practic, acest compartiment are aparatura şi dotările necesare pentru a face toate investigaţiile şi intervenţiile pe sfera oftalmologică”, a explicat Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.

Se aşteaptă pacienţii

În urma dotării la cele mai înalte standarde a Compartimentului de Oftalmologie de la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari, acesta a devenit unic la nivelul judeţului nostru. „Compartimentul nostru are dotări de clinică universitară, dispunând de aparatură care nu se mai găseşte în judeţ, aici putându-se realiza toate tipurile de investigaţii şi intervenţii din sfera oftalmologică”, susţine Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. Compartimentul de Oftalmologie din cadrul spitalului de la Rovinari are şase paturi. Dotat la cele mai înalte standarde, acest compartiment oferă servicii de calitate bolnavilor. Medicii care îşi desfăşoară activitatea aici sunt deosebit de mulţumiţi şi încântaţi de modul cum se prezintă compartimentul. Singurul lucru care se mai aşteaptă este creşterea adresabilităţii. Pacienţii sunt aşteptaţi să se adreseze specialiştilor din cadrul Compartimentului de Oftalmologie de la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari, garantându-li-se că vor beneficia de cele mai bune îngrijiri.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here