Rezultate modeste la Europenele de cros

312

Desfăşurate la Samakov, în Bulgaria, Campionatele Europene de Cros nu au adus rezultatele aşteptate pentru atletele gorjene care au luat startul în cursele de junioare şi tineret.
Cea mai bună performanţă a atletelor de la CS Pandurii Târgu Jiu a fost obţinută de Andreea Pîşcu, care a ocupat locul 38 în cursa junioarelor, o cursă la care au luat startul 76 de sportive. Eleva antrenorului Ion Bură a fost prima care a ajuns la linia de sosire dintre atletele din România: „Evoluţia echipelor României a fost foarte slabă, este greu să emiţi acum pretenţii. La un moment dat nu mai vedeam venind nicio reprezentantă a României, din păcate. Totuşi, Andreea Pîşcu a demonstrat încă o dată că este cea mai bună din ţară, fiind prima care a sosit din delegaţia României. Este în continuare o sportivă de perspectivă, o atletă care ne dă speranţe pentru că a fost cam la 30-40 de secunde de primele 10 la junioare. Cel mai probabil va fi în delegaţia României şi la Campionatele Mondiale din 2015 care vor avea loc în China”, a declarat Ion Bură.
Cea de-a doua sportivă gorjeană care a participat la Campionatele Europene de Cros de la Samakov a fost Adela Bălţoi, sportiva antrenată de Viorica Dima terminând cursa la tineret pe locul 46, din 60 de participante.
La această ediţie a Campionatelor Europene de Cros, în delegaţia României fusese inclus şi Alexandru Staicu, însă atletul târgujian a fost supus unei intervenţii chirurgicale.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here