Rezidenţiatul din noiembrie, decalat de prezidenţiale

364

Ministerul Sănătăţii a decis decalarea cu o săptămână a datei  de organizare a concursului de intrare în Rezidenţiat având în vedere faptul că în data de  16 noiembrie sunt organizate şi alegerile electorale. Decizia a fost luată în urma întâlnirii pe care ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a avut-o, joi dimineaţa, cu rectorii universităţilor de Medicină şi Farmacie.

Gorjenii, dar şi colegii lor din ţară, absolvenţi de Medicină şi Farmacie, au la dispoziţie o săptămână în plus pentru pregătirea materiei pentru Rezidenţiat. Examenul programat iniţial pentru data de 16 noiembrie a fost decalat cu o săptămână. Anunţul a fost făcut public, joi, de către ministrul Sănătăţii: „Am fost nevoiţi să luăm această măsură având în vedere ca la acea dată sunt organizate şi alegerile electorale şi am primit mai multe sesizări din partea instituţiilor publice responsabile cu paza concursului pentru stabilirea unei alte zile”.
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj aşteaptă informaţii suplimentare cu privire la modul de organizare a concursului de intrare în Rezidenţiat. Detaliile privind organizarea concursului vor fi publicate în perioada următoare, pe site-ul Ministerului Sănătăţii. Bibliografia şi tematică de concurs vor rămâne aceleaşi ca în anii trecuti.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here