REZERVIȘTII GORJENI AU ADUS UN PIOS OMAGIU EROILOR NEAMULUI

651

O delegație din cadrul ANCMRR Filiala județeană Gorj ,,General Ioan Culcer” condusă de col.r. Emanuel Bărbulescu, prim vicepreședinte a participat joi, 28 mai a.c., în Cimitirul Internațional al Eroilor din municipiul Târgu-Jiu, la activitățile comemorative organizate în cadrul Zilei Eroilor.
După săvârșirea serviciului religios de către preotul garnizoanei, și expunerea importanței evenimentului, reprezentanții conducerii Garnizoanei Târgu-Jiu și ofițeri ai filialei județene a ANCMRR au depus coroane de flori la monumentul General erou Ioan Culcer și la Troița Eroilor.Evenimentul a avut loc prin grija conducerii Garnizoanei Târgu-Jiu și în colaborare cu instituțiile autorităților locale în condițiile generate de pandemia de coronavirus și cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară.
În semn de omagiu, cu ocazia Zilei Eroilor, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj au depus coroane de flori la monumentul lui Mihai Viteazul, din localitatea Schela, iar camarazii jandarmi au ținut un moment de reculegere și au depus coroane de flori la monumentul eroului slt.post mortem, Merișescu Valentin. Prefectul județului Gorj, dl Cristinel Rujan și subprefecții Virgil Drăgușin și Gheorghe Grigorescu, alături de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu și vicepreședinții Gheorghe Nichifor și Ninel Muja au depus coroane de flori la Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu din Piața Prefecturii.
Col.r. CONSTANTIN SEMEN, Filiala județeană ANCMRR Gorj ,,General Ioan Culcer”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here