Rezervele Spitalului Județean au produs 46.300 de lei

366

De la începutul acestui an şi până în prezent, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a încasat 46.300 de lei din exploatarea rezervelor. Tariful este de 100 de lei pe noapte, excepţie făcând rezervele de la Gastroenterologie și Cardiologie, unde sunt câte două paturi în salon şi tariful este de 50 de lei de persoană.

 

Șase dintre secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu sunt dotate cu rezerve. Este vorba despre: Pediatrie, Gastroenterologie, Cardiologie, Ginecologie, Medicală I, Endocrinologie.

Mulţi dintre pacienţi preferă confortul unei rezerve, chiar dacă trebuie să plătească o taxă de 100 de lei pe noapte.

De la începutul anului până în prezent, SJU Târgu-Jiu a încasat peste patru sute de milioane de lei vechi. „De la începutul anului şi până în prezent s-au încasat 46.300 de lei din exploatarea rezervelor. Cea mai mare sumă s-a încasat la Ginecologie și Cardiologie”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Pacienţii preferă să plătească pentru a beneficia de condiţii bune pe perioada spitalizării, astfel că rezervele SJU sunt apreciate de bolnavii care doresc lux cât timp sunt nevoiţi să stea internaţi.

Reprezentanţii unităţii îşi doresc să amenajeze şi alte rezerve, mai ales pe secţiile unde încă nu există.
M.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here