Revine Skoric la Târgu-Jiu?

544

“Dezertarea” lui Milenco Skoric (27 de ani) de la Târgu-Jiu s-a dovedit un eşec total pentru jucătorul sârb. Mijlocaşul defensiv a rupt înţelegerea cu Pandurii, pentru că, susţine el, a fost dorit de Energeticianul. În ciuda afirmaţiei sârbului, rezilierea contractului rămâne un mister, mai ales că echipa din Valea Jiului a renunţat la cei mai mulţi jucători cu experienţă pentru a ataca a doua parte a sezonului cu un lot tânăr. “Nu pot să mai rămân la Pandurii pentru că sunt aproape nouă luni de când nu am primit niciun ban. Eu am 27 de ani şi nu mai sunt tânăr, am o vârstă şi trebuie să îmi caut o echipă. Am avut promisiuni de la Energeticianul să merg să joc acolo, dar nu a mai răspuns la telefon directorul sportiv Emil Dică, aşa că voi pleca acasă la Belgrad şi îmi voi căuta o altă echipă”, a spus Skoric. Pe de altă parte, fostul pandur Emil Dică, acum oficial la Energeticianul, a infirmat spusele sârbului. ”Nu mă interesează absolut niciun jucător de la Pandurii, nu am discutat şi nu am sunat niciun jucător de la Pandurii. Ceea ce s-a spus este o aberaţie, vă spun sincer. Eu l-am sunat pe Skoric şi spune că nu a dat nicio declaraţie, că nu a vorbit cu nimeni. Ar fi minţit, pentru că nu am contactat pe nimeni, mai ales că eu îi ştiam durata contractului, fiindcă eu i l-am făcut. Nu aveam cum să-l sun. Eu l-am adus în România, eu l-am adus la Pandurii, iarna trecută, şi ştiam că a semnat pe doi ani. De când am plecat de la Pandurii, de şase luni, eu n-am sunat niciun jucător. Am vorbit de vreo două-trei ori cu antrenorul”, a declarat Emil Dică, pentru Liga2.ro.Deşi Skoric şi-a reziliat înţelegerea cu trupa gorjeană înainte de prima partidă amicală din această iarnă, meciul cu Cetate Deva, conducerea Pandurilor a sugerat că Skoric poate reveni la Târgu-Jiu. Surse din cadrul clubului au declarat că se aşteptau ca Skoric să fie dus de nas pentru a rupe contractul cu gorjenii şi îl aşteaptă pe acesta la discuţii lămuritoare. Rămâne de văzut dacă fotbalistul sârb va face cale întoarsă şi va evolua şi în retur pentru Pandurii.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Ce nesimitit Dica asta! Si mincinos pe deasupra! L-a sunat si pe Milenko, si pe Pirvulescu. Pirvulescu, fiind din zona si cunoscand combinatiile a la Energeticianul, a fost destept si a refuzat sa mearga la echipa lui Sarcina, dar pe Milenko l-a prostit Dica, amagindu-l cu oferte soc, care nu au mai fost valabile la fata locului. Aviz jucatorilor curtati de Energeticianul!
    Iar, domnule Dica, daca spui ca e ceva neadevarat in ce a, scris eu, te rog sa iesi public. Ca dau si dovezile atunci. Bine, oricand Pirvulescu poate fi sunat si intrebat de „oferta” ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here