Revelionul Artiştilor, o mega petrecere

446

A fost o noapte albă pentru artiştii din toată ţara veniţi la sfârşitul săptămânii trecute la Târgu-Jiu pentru a petrece la restaurantul de pe Insuliţă trecerea în 2016. Au fost atât de mulţi participanţi încât localul a fost neîncăpător, organizatorii menționând că au trebuit să refuze alte sute de persoane dornice să vină la petrecere. Printre petrecăreți au fost și oameni simpli, care nu sunt artiști și nici măcar lăutari, dar cărora li s-a permis să plătească meniul de 150 de lei și să ia loc la masă, asta ducând și la aglomerarea localului, după cum au recunoscut Gigi Vasile și Niculina Stoican, organizatorii Revelionului. “Anul viitor îl facem pe 13 ianuarie, o spune de pe acum, dar nu cred că vom mai accepta atât de multe persoane, deși ne dorim să ajungem la 1000 dacă e posibil. Localul a devenit mult prea mic pentru câți suntem aici, deși condițiile sunt deosebite. Nu știu cum vom proceda la anul, dar acum am fost nevoiți să refuzăm și câte 100 de oameni pe zi, dornici să vină la petrecerea de aici”, au menționat organizatorii.
chef artisti (1)Restaurantul a fost atât de aglomerat încât și printre mese de abia s-a putut juca o sârbă, petrecăreții formând grupuri-grupuri și jucând separat de cei care au fost prinși în hora mare, de lângă formația aflată în centrul localului. Nimeni nu părea însă supărat pentru că oamenii simpli au avut ocazia să îi vadă pe artiștii consacrați sau mai puțin știuți distrându-se la una cu ei, în timp ce cântăreții au putut să petreacă și ei o noapte fără grija spectacolelor sau a cântărilor. Niculina Stoican a mărturisit că 2015 a fost un an bun pentru ea, la fel declarând și Sanda Argint, care spune că de 25 de ani face revelioanele doar pe drumuri. E prinsă cu spectacolele la fel ca și Constantin Măgureanu, care de Crăciun și Revelion a avut de susținut concerte la Sibiu și în Maramureș. “Nu aveam cum să ratez petrecerea de aici. Vin aici de când se organizează și îmi face plăcere să fiu alături de colegii mei și de atâta lume. Ne simțim cu toții bine și le doresc tuturor un an bun și cu multe împliniri”, a spus Măgureanu.
chef artisti (3)De la petrecerea artiștilor nu a lipsit tortul de la miezul nopții și Perinița, precum și urările de “La mulți ani” cântate pe rând de toți cei care au dorit să ajungă la microfon. Surpriza serii a venit de la Olguța Berbec, artista de la Doina Gorjului stând la masă cu viitorul său soț, Remus Novac. Cei doi au confirmat că anul acesta se vor căsători și nu vor face o nuntă simplă, ci și un botez, ceea ce, evident, pentru fani este o veste mult așteptată. “Mie mi s-au îndeplinit deja dorințele pentru 2016”, a mărturisit Olguța Berbec, fericită că anul acesta va deveni și soție și mămică.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here