Revanşa nulităţilor!?

199

Să începem cu o ştire de tot hazul: Elena Udrea s-a mutat la bloc, în Roman, şi după ce-a dat cu mop-ul pe la toate televiziunile, care-au transmis vestea-poveste, ca şi încălecarea pe calul pregătit de Gheorghe Ştefan-Pinalti – primarul din Piatra Neamţ, iar costumaţia i se asorta de minune cu îmbrăcămintea şi calul sur – se dă acum din popor. Tare proşti trebuie să fie alegătorii din Colegiul Roman dacă pun botul la asemenea fandoseli.

S-a mai trezit un individ ce a trădat, nu o singură dată, PSD-ul, unul Ioan Rus, bun „pretin” cu Emil Boc şi cu Arpad Paszcani ot Cluj, să dea sfaturi pentru uselişti: „Atenţie la autogoluri”. Păi ce autogol mai mare decât ministrul de Interne cu acelaşi nume, pe româneşte Ioan Rus, şi-a dat USL-ul. Ce repede a uitat! Numai că de Ioan Rus, USL-ul a scăpat. Şi cică ar vrea PDL-ul să-l pună prim ministru la iarnă. Deşi el n-a fost bun nici de ministru vara… Aia cu referendumul!
Să-i dăm cuvântul şi unuia căruia i se potriveşte de minune zicala cu „Gura prostului, adevăr grăieşte!” N-aş vrea să-l jignesc, dar Cezar Preda, prim-vicepreşedintele USL, se compromite singur atunci când îndrugă un mare adevăr: „Dacă mă iau după imaginea proastă în presă, înseamnă că doamna Macovei nu mai candidează nicăieri în lumea asta”. Mare dreptate aveţi! Dar cine-o fi pus-o în fruntea Comisiei de Etică a PDL? Tăcere…Şi uite-aşa, la alegerile parlamentare din 9 decembrie vor să-şi ia revanşa o seamă de loaze. Majoritatea din PDL! Care candidează nu un singur scop – acela de a se feri de puterea legii, cerşindu-şi imunitatea în faţa electoratului. Aşa cum şi-a pregătit terenul ex-şeful DNA, Daniel Morar, avansat printr-o eroare legislativă de Laura Codruţa Kovesi. Şi la fel cum ar dori Guvernatorul Traian Băsescu să ajungă expert NATO. De unde se va putea greu atinge cineva de domnia sa, având o imunitate mai dihai decât a viitorului procuror anticorupţie al UE, numitul Daniel Morar. Dascălii noştri ne învăţau să dispreţuim impostura şi să iubim adevărul. Numai că, de 22 de ani încoace, politrucii României se tot reşapează, prelungindu-i imunitatea parlamentară. Care imunitate se referă prin SUA numai la declaraţiile politice şi nu la afacerile necurate! Nu fac parte dintre cei puşi pe rele cu tot dinadinsul. Îl apreciez pe Crin Antonescu, excelent orator şi bun patriot, liderul PNL şi copreşedinte al USL, pentru francheţe. Chiar la o întâlnire cu electoratul său din Teleorman, Crin Antonescu a spus: „În cazul în care USL obţine majoritatea parlamentară în alegerile din decembrie, iar Traian Băsescu refuză să numească premierul desemnat de USL, respectiv pe Victor Ponta, nu excludem varianta declanşării unei noi proceduri de suspendare a preşedintelui(…)Se ajunge, probabil, la suspendare şi se ajunge încă din 2012. Eu nu am cum să ştiu asta. Presupun sau pronostichez că nu se va întâmpla şi, dacă nu se va întâmpla, o nouă suspendare a preşedintelui nu este un punct de program nici declarat nici nedeclarat(…) Dar eu chiar nu cred că se va întâmpla asta”.
Nici n-aş mai avea ce comenta. La joc dur şi murdar din partea portocaliilor, o asemenea luare de poziţie se impune cu prisosinţă!
P.S. Pe lângă Dan Diaconescu mişună şi buni gazetari, dar şi gângavi. La căderea sa în sondaje, a PP-DD-ului adică, ajunsă sub 11%, respectivii foşti lingăi ai Băsescului se vor umple de ruşine. Fiecare, pe mâna lui piere
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here