Reuniune a Grupului de coordonare a tranziției la neutralitatea climatică Gorj

637

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Tranziție Justă 2021-2027, a lansat Apelul de proiecte aferent Ghidului Solicitantului „Dezvoltarea întreprinderilor și antreprenorialului”, Componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”. Data de la care se pot depune proiectele este 20 decembrie 2023.

De asemenea, lista codurilor CAEN neeligibile aferentă acestui apel de proiecte a fost aprobată, prin procedură scrisă a Comitetului de Monitorizare a Programului Tranziție Justă.

Autoritatea publică județeană, în calitate de coordonator, a organizat în data de 15.11.2023, în format hibrid, reuniunea Grupului de coordonare a tranziției la neutralitatea climatică la nivelul județului Gorj.

În cadrul reuniunii, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a prezentat propunerea listei orientative a codurilor CAEN corelate cu domeniile identificate în Strategia Regională de Specializare Inteligentă Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here