Reținuți pentru înșelăciune

283

La data de 19 ianuarie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale privind săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, au fost identificaţi doi tineri, de 25 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, care ar fi comis infracţiunile respective. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că cei în cauză, în perioada septembrie – octombrie 2015, ar fi vândut 700 de grame de metal de culoare galbenă, mai multor case de amanet din municipiul Târgu Jiu, prezentându-l ca fiind din aur şi care ulterior, cu ocazia efectuării expertizelor, s-a dovedit a fi din metal comun. Prejudiciul cauzat prin această activitate infracţională desfăşurată este de aproximativ 50.000 lei.
În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.
La data de 20 ianuarie, suspecţii urmează să fie prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetului şi Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here