Reținuți pentru furt prin metoda ”burlanul”

322

Doi bărbați din Hunedoara și Mureș au ajuns, marți, în arestul IPJ Gorj,  după ce au furat mai multe bunuri din gospodăria unui localnic din Tismana, căruia i-au promis că îi vor schimba burlanele la casă și vor face și reparații la acoperiș. Aceștia susțineau că fac lucrări la preţuri mici și așa au reușit să-l convingă pe proprietar să îi primească în locuință.

”La data de 21 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au reţinut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi bărbați de 32 și 48 de ani, din judeţul Hunedoara şi Mureş, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de furt.
Aceștia ar fi efectuat, cu acordul proprietarului, lucrări de montare a unor scocuri din tablă, la acoperişul unei anexe gospodăreşti, iar după finalizarea lucrărilor, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din gospodărie două motoferăstraie, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, după care au plecat de la fața locului, cu un autoturism. Ca urmare a unor activități specifice, la scurt timp, polițiștii au identificat autoturismul pe strada Calea Severinului, din Târgu-Jiu, iar ocupanții au fost conduși la sediul Poliției pentru cercetări. Bunurile au fost ridicate de polițiști și predate părții vătămate”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here