Reţinut pentru însângerarea Revelionului

362

DSC00092Un tânăr de 24 de ani din localitatea Bâlteni, care a provocat un accident de circulaţie chiar în noaptea de Revelion, a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu – Jiu

cu propunere de arestare preventivă pentru mai multe infracţiuni, printre care şi ucidere din culpă. Pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 20 de zile.

Constantin Lazăr a urcat în seara de 31 decembrie la volanul unui autoturism deşi nu posedă permis de conducere şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În aceeaşi maşină se mai aflau şi doi prieteni ai săi. Pe raza localităţii Moi, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat în afara şoselei. În accident şi-a pierdut viaţa Eugen Nicolae Vavură, tot din Bâlteni, un tânăr de 23 de ani. Potrivit Michaelei Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu – Jiu, a fost formulată propunere de arestare preventivă pe numele acestuia. Ulterior a fost emis mandat de arestare pentru 20 de zile pentru ucidere din culpă şi conducere fără a poseda permis.
Dacă va fi găsit vinovat, tânărul de 23 de ani riscă o pedeapsă cu închisoarea între 5 şi 15 ani.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here