Reținut după ce și-a bătut vecinul cu țeava

305

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Mătăsari, a fost reținut, luni seara, pentru 24 de ore, în urma unui scandal, care a avut loc pe 15 septembrie. Acesta este acuzat că a lovit un bărbat de 37 de ani, cu o țeavă. Unul dintre prietenii victimei a sunat la 112.

”Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un bărbat de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că prietenul de 37 de ani, din oraşul Rovinari, ar fi fost lovit cu un obiect metalic de două persoane, în timp ce se afla pe raza localității Mătăsari. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că doi tineri de 27 și 29 de ani, ambii din comuna Mătăsari, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi lovit cu un obiect metalic pe bărbatul de 37 de ani, provocându-i leziuni. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. La data de 19 septembrie s-a dispus măsura reţinerii tânărului de 29 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Ieri, suspectul a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, care au decis să-l pună sub control judiciar. Bărbatul este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here