Reținut după ce a făcut scandal în mall

158

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a ajuns în arest, după ce ieri a făcut scandal în Mall-ul din Târgu-Jiu. Polițiștii fost sesizaţi, prin apelul 112, de un agent de pază  despre faptul că un bărbat a ameninţat-o cu un cuțit  pe o  angajată a unităţii.

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că  autorul ar fi un tânăr de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care, pe fondul consumului de alcool, ar fi ameninţat o tânără, de 19 ani, din aceeaşi localitate, lucrător gestionar în cadrul complexului comercial, după care, acesta ar fi condus un autoturism în regim de taxi, pe strada Termocentralei, din localitate, având o concentraţie de 0,64 alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea lucrătorilor de poliţie, acesta a refuzat deplasarea la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi sustragere de la recoltarea de probe biologice

În urma continuării cercetărilor şi a probatoriului administrat în cauză, faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest are Preventivă al I.P.J. Gorj”,anunță IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here