Reţeta zilei – Ţelină cu maioneză

483
Ingrediente:
maioneză de post sau cu ou, o ţelină potrivită, un măr potrivit, zeamă de lămâie, sare, piper alb

Mod de preparare:
Ţelina se curăţă,se spală, se zvântă, se dă pe răzătoarea mică şi se stropeşte cu zeamă de lămâie pentru a nu-şi schimba culoarea. Merele se spală, se curăţă de coajă se dau pe răzătoarea mică şi se stropesc cu zeamă de lămâie pentru a nu-şi schimba culoarea.
Se amestecă ţelina cu merele, se adaugă maioneza şi se potriveşte de acreală,sare şi piper.
Se aşează într-o cupă ornată pe margine cu salată verde, deasupra se pun măsline, pătrunjel verde. Dacă nu este post puteţi orna cu albuş de ou dat pe răzătoarea mică. Se serveşte rece cu pâine prăjită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here