Reţeta zilei – Pangasius cu usturoi şi legume de toamnă

145

Ingrediente: 6 fileuri de peşte, 100 ml vin alb, 2 linguri suc de lămâie, 5 căţei de usturoi, 1 ceapă, 1 ţelină, 1 ardei gras roşu, 1 ardei gras verde, 50 ml suc de mere, 1 lingură seminţe de susan, sare şi piper.

Mod de preparare:

Se aşează fileurile de peşte într-un vas termorezistent. Se stropesc fileurile cu suc de lămâie şi se presară cu sare şi piper.

Se fierb împreună cu sucul de mere şi vinul alb, aproximativ 10 minute, ceapa, usturoiul, ardeii şi ţelina tăiate cubuleţe mici, până se înmoaie bine.

Se adaugă amestecul de legume peste peşte şi se dau la cuptorul preîncălzit, aproximativ 30 de minute.

Se aşează peştele cu legume pe farfurii şi se presară cu seminţe de susan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here