Reţeta zilei

439
Dovlecei şi ardei roşii umpluţi cu carne tocată de pui
Ingrediente:
4 sau 5 dovlecei, 2 sau 3 ardei roşii, 1 kg carne tocată de pui, 2 ouă, 1 ceaşcă de orez spălat, 3 sau 4 linguri de pastă de ardei dulce, 1 legătură de pătrunjel tocat mărunt, sare, piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare:
Curăţăm dovleceii şi ardeii, îi spălăm şi îi pregătim pentru umplut. Separat amestecăm carnea de pui tocată cu: sare, piper proaspăt măcinat, un praf de mentă, o ceapă tocată mărunt, o legătură de pătrunjel tocat mărunt, 2 ouă, 3 sau 4 linguri de pastă de ardei roşu dulce,o ceaşcă de orez spălat. După ce am umplut dovleceii şi ardeii, umplem cratiţa cu apă până la înălţimea dovleceilor şi îi băgăm la cuptor pentru cel puţin 120 de minute. Se pot servi cu smântână sau cu cremă de iaurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here