Reţeta săptămânii – Prăjitură cu vişine

1143

Ingrediente:
-patru cutii mici de iaurt
-două ouă
-două ceşcuţe mici de ulei
-patru ceşcuţe mici de zahăr
-şase ceşcuţe mici de făină
-un praf de copt
-vişine (sau orice fel de fruct proaspăt, conservat sau din dulceaţă)

Mod de preparare:
Se mixează toate ingredientele (mai puţin fructele) şi se pun în tava tapetată (cu hârtie de copt sau ulei/unt cu făină). Se aşează uşor fructele deasupra, cu cât mai dese cu atât este mai bună tarta şi se dă la cuptor cca 30 min (până nu se ţine nici un fir de aluat pe scobitoarea înfiptă în tartă). Se scoate, se răcoreşte, se taie şi se pudrează cu zahăr (sau nu).
Poftă bună!
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here