Rețeta săptămânii – Bucătăria lui Fabi: Salată elvețiană, gata în 10 minute!

1496

Lista de cumpărături pentru 2 persoane:
* 250 g șuncă praga,
* 200 g brânză Emmental,
* 4 castraveți murați,
* 2 cepe roșii,
* 1 ardei roșu,
Dressing
* 80 ml ulei de floarea soarelui,
* 70 ml de oțet,
* 1 lingură
* 1 lingură de miere de albino,
* Sare, piper după gust.
Mod de preparare
Prima dată, pregătim dressing-ul pentru salată.
Într-un castron, adăugăm uleiul, oțetul, muștarul, mierea, sare și piper după gust.
Amestecăm totul bine, cu un tel și lăsăm deoparte.
Tăiem șunca și brânza în felii subțiri de 1 cm.
Castraveții murați îi tăiem în bețișoare.
Tăiem ardeiul și ceapa în felii fine.
Turnăm dressing-ul peste salată și amestecăm totul bine.
Punem salata într-o farfurie adâncă.
Tocăm mărunt câteva fire de arbagic verde și ornamentăm.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.