„Rețeta” ROckFest TRANSALPINA a fost făcută publică

404

Organizatorii festivalului de rock, care va avea loc pe 29 iulie la Rânca, au dezvăluit „rețeta” ROckFest TRANSALPINA. Astfel, pe scenă vor urca: The Rock – Tribut AC/DC, Regina – Tribut Queen (Italia), Kempes, Fameless, Krypton, 9,7 Richter, Vița de Vie, Vunk. De asemenea, în program mai sunt incluse și competiţii sportive dedicate motocicliştilor sau cicliştilor, dar și un concurs de buggy.

Se anunță o seară de neuitat, pe 29 iulie, la Rânca. Atunci va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului de rock Transalpina. Organizatorii au dezvăluit „rețeta” ROckFest TRANSALPINA: The Rock – Tribut AC/DC, Regina – Tribut Queen (Italia), Kempes, Fameless, Krypton, 9,7 Richter, Vița de Vie, Vunk.
Dacă seara va fi dedicată rock-ului, în timpul zilei vor avea loc mai multe competiţii sportive dedicate motocicliştilor sau cicliştilor, dar și un concurs de buggy. Dat fiind succesul primei ediții a festivalului, organizatorii se așteaptă ca în acest an să crească numărul celor care vor ajunge la Rânca pentru a se bucura de surprizele din cadrul ROckFest TRANSALPINA.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here