Reprezentanții elevilor se întâlnesc la Oradea

301

Oradea va găzdui în perioada 10-13 februarie 2016 Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, în cadrul căreia vor fi organizate alegerile pentru o parte din funcțiile Biroului Executiv și diferite dezbateri ce vizează problemele din mediul educațional preuniversitar.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 11 februarie 2016, la ora 11.00 în Aula Magna din Oradea. În cadrul Adunării Generale vor fi prezenți trei delegați din fiecare Consiliu Județean al Elevilor, numărul delegaților din București fiind opt. De asemenea, Comisia de Învățământ Gimnazial a fost convocată la acest eveniment pentru a iniția o serie de discuții tematice privind dificultățile întâmpinate în cadrul învățământului gimnazial.
Reprezentanții elevilor vor participa atât la alegerile pentru ocuparea funcțiilor din cadrul Biroului Executiv, dezbateri privind problemele elevilor, cât și la o gală festivă.
Totodată cu ocazia acestui eveniment se vor sărbători 10 ani de la prima întâlnire a reprezentanților elevilor din România.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here