Reparaţii pe DN67

374

Secţia de Drumuri Naţionale (SDN) Drobeta Turnu Severin efectuează lucrări de reabilitare a carosabilului pe Drumul Naţional 67, care face legătura între municipiile Drobeta Turnu Severin şi Târgu-Jiu. Infiltraţiile de apă, cauzate de ploile abundente, au avariat grav structura acestei artere de circulaţie din sectorul rutier Dealul Colibaşi.

În acest perimetru, în care se fac acum lucrări, frecvent au loc alunecări de teren. Se cheltuiesc anual milioane de lei pentru consolidarea versanţilor astfel încât circulaţia autovehiculelor să nu fie afectată de tasările, denivelările şi fisurile apărute în carosabil.

Acelaşi fenomen s-a înregistrat, pe acelaşi tronson, şi pe dealul Bujorăscu, lângă localitatea Roşiuţa, unde un sens a fost închis din cauza unei alunecări de teren produsă pe o porţiune de circa 20 de metri.

Drumarii mehedinţeni şi gorjeni care administrează DN 67 speră ca până la finele trimestrului al treilea al acestui an, coşmarul participanţilor la trafic să ia sfârşit, iar lucrările în valoare de circa 22 milioane de lei să fie finalizate.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here