Remarcabilă revistă sătească

325

INTERFLUVII, ANUL XX, nr. 19, iunie 2012
Mai totdeauna, cuvintele sunt prea sărace şi incapabile a descrie conţinutul unei remarcabile reviste de cultură săteşti. E vorba de INTERFLUVII, ajunsă la anul XXC, nr. 19, pe luna iunie a anului 2012, din Mileniul III.

Este limpede că moto-ul: „Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai…” poate părea desuet. Numai grafica copertelor este, totuşi, modernă. Aparţinând lui Nicolae Predescu. Iar revista este anuală şi este scoasă cu trudă, pasiune şi cheltuială de Societatea Cultural-Ştiinţifică „Rădineşti-Gorj”. Are adresa: Muzeul Satului Rădineşti – 217.196, judeţul Gorj. Telefon: 0253/289.062; E-mail: c_arcus@yahoo.com, fără a şti sau bănui dacă are site şi pe internet. Mai degrabă, nu!
Bogatul sumar se deschide cu “Două decenii de activitate publicistică la Rădineşti”, semnat de Constantin M. Arcuş, urmat de inspiratul poem « Porunca vremii » al bardului de la Teleşti – Viorel Gârbaciu. Toată revista este un regal literar, de artă şi de cultură, cu niţel umor şi exces de talent (Ion Predoşanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here