Reguli noi de acces în Spitalul Județean Târgu-Jiu. Cine intră fără certificatul verde

1411

Accesul în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se va face fără necesitatea prezentării certificatului verde pentru câteva categorii de persoane. Este vorba de angajații spitalului, pacienții care se prezintă pentru serviciile medicale, persoanele care se prezintă la centrul de vaccinare al unității sanitare, persoanele participante în cadrul unor proceduri judiciare, disciplinare, contravenționale, administrativ-jurisdicționale, administrative din motive de ordine și siguranță publică.
„Pentru orice alte categorii de persoane decât cele menționate anterior, accesul se face pe baza dovezii vaccinării complete împotriva coronavirusului (au 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), pe baza unui test RT-PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 h) sau a unui test antigen rapid negativ (nu mai vechi de 48 h). De asemenea, li se va permite accesul și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.
Persoanele care au nevoie să depună documente la SJU sunt sfătuite să utilizeze adresele de email ale instituției – office@spitalgorj.ro, petitii@spitalgorj.ro, presa@spitalgorj.ro și dpo@spitalgorj.ro (ofițer cu protecția datelor personale).
De asemenea, pot fi folosite și adresele pentru comunicarea prin serviciul poștal sau de curierat: SJU Târgu-Jiu, clădirea centrală – str. Progresului, nr. 18, Târgu-Jiu, Gorj, cod 210218, sau clădirile din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, și strada A.I. Cuza, nr. 1, din municipiul Târgu-Jiu.
I.I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here