Registrul Auto Român va avea un sediu nou în Târgu-Jiu

477

Consilierii municipali au aprobat, în cadrul şedinţei Consiliului Local Târgu-Jiu din data de 26 august, concesionarea pe 49 de ani a unui teren din municipiul nostru Registrului Auto Român (RAR). Suprafaţa terenului este de 10.410 mp, iar redevenţa este de 1.000 euro pe lună.

Registrului Auto Român (RAR) a solicitat Primăriei Municipiului Târgu-Jiu concesionarea unei suprafeţe de teren de 10.410 mp situată în incinta CET-lui. În această zonă, conducerea RAR Bucureşti doreşte să pună bazele unei reprezentanţe moderne a Registrului. „În motivarea cererii depuse de către şeful RAR Bucureşti se spune că se intenţionează edificarea unei reprezentanţe RAR în Târgu-Jiu conform normelor europene asigurându-se un standard ridicat al calităţii serviciilor prestate cât şi un grad sporit de confort atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Redevenţă lunară de 1.000 euro
În şedinţa de CL de ieri, consilierii municipali au aprobat concesionarea suprafeţei de teren pe o perioadă de 49 de ani. Preţul concesiunii este de 1.000 euro/lună, iar redevenţa se va achita lunar. „Suprafaţa de teren care va fi concesionată este destul de mare şi sperăm că va fi făcut acolo tot ce trebuie, o parcare foarte spaţioasă, ca să nu mai aştepte oamenii la coadă”, a spus Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here