Reghecampf vrea să o scoată pe Craiova din criză. Patru jucători, așteptați în Bănie

4325

Universitatea Craiova vine după trei meciuri în care nu a cunoscut gustul victoriei. Trupa lui Laurențiu Reghecampf este obligată să câştige partida cu FC Voluntari din această seară, ca să nu se afunde în clasament. Jocul se dispută pe Stadionul ,,Ion Oblemenco”, de la ora 21.30. Bosniacul Elvir Koljic este incert, dar antrenorul juveţilor spune că echipa s-a pregătit bine în această săptămână. Principalul doljenilor vrea o formaţie mai dinamică şi o apărare mai alertă. „Venim după o săptămână bună, ne-am antrenat foarte bine, sunt mulţumit, sper să se vadă la meci, fiindcă venim după un eşec, sper să avem o reacţie bună, iar jucătorii să şteargă ultimele impresii. Atmosfera nu e bună când pierzi, lumea este mâhnită de situaţia actuală, de mult nu s-a mai întâmplat acest lucru. Sper să nu mai ratăm mult şi să ne facem jocul. O victorie ne-ar ajuta să lucrăm mai bine în continuare. Jucătorii trebuie să înțeleagă că sunt la o echipă foarte mare şi trebuie să avem şanse mari la titlu. Încercăm să ridicăm ştacheta, s-a lucrat la intensitate, la jocul tactic, vreau să reacţionăm după ce pierdem mingea. Avem câteva probleme, una dintre ele este Koljic, are dureri la piciorul operat, deşi s-a antrenat săptămâna aceasta. E devreme să vorbim de titlu, noi sperăm să ajungem mai aproape de echipele din faţă. Obiectivul nu s-a schimbat, indiferent de începutul mai slab, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a spus Reghecampf la conferinţa premergătoare partidei. Antrenorul a anunțat că Universitatea se află în negocieri cu mai mulţi fotbalişti, iar la Craiova ar putea ajunge chiar 4 jucători. Referitor la adversari, tehnicianul l-a lăudat pe fostul internaţional Gabriel Tamaş, care ocupă şi un rol administrativ la ilfoveni. ,,Lucrăm la transferuri, încercăm să acoperim pozițiile unde avem nevoie, vrem să aducem calitate şi nu ne grăbim. Vor ajunge 2,3 sau chiar 4 jucători, în funcţie de nevoile noastre. Avem o listă cu mulţi jucători, nu contează cine îi propune, ci ei să ridice valoarea lotului. Mă bucur să-l întâlnesc pe Gabi Tamaş peste tot, ţin la el, am lucrat mult, mă bucur că-şi continuă cariera, eu totdeauna i-am îndemnat pe jucători să joace cât mai mult, să-şi continue cariera, pentru că este o viaţă frumoasă, ar trebui să fie mândri că sunt fotbalişti, că fac ce le place şi câştigă şi bani” a spus Reghe.

Gustavo: Nu ne așteptam să avem un început slab
Unul dintre cei mai buni jucători ai Universității din startul sezonului, brazilianul Gustavo, a declarat că startul dezamăgitor i-a luat prin surprindere pe doljeni, după o pregătire bună în Austria. Totuşi, mijlocaşul este determinat ca, împreună cu colegii, să înceapă ,,urcuşul”.
„Suntem motivaţi să facem un meci bun cu Voluntari şi să câştigăm. Trebuie să schimbăm ceva, nu a fost bine până acum, dar am avut o săptămână bună, Reghecampf a început să-şi impună filosofia şi cred că va fi un meci bun pentru noi mâine. Nu ne așteptam să avem un început slab după pregătirea pe care am făcut-o. Sper să am ocazii şi să dau gol, să le ofer bucurie suporterilor, sper să ne fie aproape în număr mare”, a declarat brazilianul. Universitatea Craiova are trei puncte după primele trei etape.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here