Reghecampf vrea o echipă agresivă la Botoşani: Mergem acolo să câștigăm

617

După ce s-a calificat în semifinalele Cupei României, Universitatea Craiova încearcă să-şi revină din pumni şi în Liga 1. Formaţia lui Laurenţiu Reghecampf are trei înfrângeri consecutive şi va avea de furcă în deplasarea de la FC Botoşani. Cele două formaţii au avut constant dueluri încinse, dar antrenorul din Bănie speră ca oltenii să arate un plus de determinare.
“Trecem printr-o perioadă dificilă, am pierdut ultimele trei meciuri. Chiar dacă evoluțiile noastre au fost bune, nu ne-am ales cu niciun punct, iar acest lucru nu e foarte bun pentru moralul nostru. Sperăm să mergem la Botoşani şi să câştigăm toate cele trei puncte. Ar fi un lucru important pentru moralul băieţilor pentru că nu e uşor să treci peste un meci în care ai jucat foarte bine şi ai pierdut în minutul 92. E greu, dar trebuie să mergem mai departe. Pentru noi concentrarea este maximă, avem de unde să alegem ca să facem un unsprezece competitiv pentru a ne întoarce de la Botoşani cu un rezultat pozitiv. Ne așteptăm la un meci dificil în care agresivitatea va fi pe primul plan. Suntem două echipe care vor să câştige şi să joace fotbal. Nu va fi uşor nici pentru Botoşani, nici pentru noi. Dar mergem acolo ca să câştigăm”, a spus Reghecampf.
Valerică Găman rămâne, în continuare, o absență importantă din defensiva juveţilor. “Găman încă nu e apt de joc. Încă are dureri la picior, sperăm să nu fie ceva mai grav. El a făcut toate controalele, RMN şi restul, pentru a vedea ce are, dar, din păcate, când intră pe teren simte dureri”, a declarat principalul Craiovei.
FC Botoşani – Universitatea Craiova se joacă în această seară, de la ora 20:30. Partida contează pentru etapa a 18-a a Ligii I.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here