Reformă online în TSD Gorj

322

Organizaţia de tineret a PSD Gorj va încerca o reformare la nivel de judeţ prin adoptarea de noi strategii în atragerea electoratului, şi anume de implementare a unei campanii în mediul online şi pe site-urile de socializare. Discuţiile privind reformarea organizaţiilor de tineret ale partidului de la nivelul întregii ţării au fost purtate la finele săptămânii trecute la Bucureşti, la Comitetul Naţional al Tineretului Social Democrat.
“Vineri am participat la Comitetul Naţional al TSD, de la Bucureşti, unde au participat preşedinţii din întreaga ţară a organizaţiilor de tineret. Au fost prezenţi acolo şi preşedintele executiv Liviu Dragnea, dar şi premierul Victor Ponta. Zic eu că a fost o întâlnire utilă; am făcut o analiză la rece a alegerilor şi cred că am luat o serie de hotărâri. Noi, TSD-ul, trebuie să fim primii care ne reformăm, pentru că inclusiv noi, ca şi organizaţie de tineret, avem nevoie de reformă. Electoratul ne-a transmis un mesaj foarte clar pe care trebuie să-l avem în vedere, să-l ascultăm şi să-l înţelegem. Iar modalităţile concrete prin care facem acest lucru trebuie să fie apanajul nostru, dar este important să schimbăm modalitatea de acţiune, să renunţăm la acele acţiuni tradiţionale şi să ne îndreptăm mai mult spre partea de online, spre partea de reţele sociale, unde nu am stat aşa bine în campania electorală”, a declarat Claudiu Manta, preşedinte PSD Gorj.
Reformarea organizaţiilor de tineret vine ca urmare a eşecului privind campania prezidenţială de anul trecut, când cei de la PSD nu au reuşit pe deplin, prin intermediul mediului virtual, să atragă un electorat de partea candidatului Victor Ponta.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here