Reduceri de până la 56% la Trenurile Zăpezii

274

Gorjenii atraşi de munte şi de practicarea sporturilor montane pot călători cu Trenurile Zăpezii, începând din data de 1 februarie, cu reduceri între 25 şi 56%. Astfel, vor putea cumpăra bilete cu reducere la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (Staţiunea Straja), Piatra Neamţ (Pârtia Cozla, Staţiunea Durău).

CFR Călători lansează, în perioada 1 februarie – 15 martie, oferta de călătorie “Trenurile Zăpezii 2014”, prin care pasagerii vor beneficia de reduceri tarifare atractive la trenurile cu destinaţii către staţiuni montane. Este vorba despre Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (Staţiunea Straja), Piatra Neamţ (Pârtia Cozla, Staţiunea Durău).
Reducerile tarifare sunt următoarele: 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov, de luni până joi, la clasa a 2-a. De asemenea, 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei / Piatra Neamţ / Petroşani şi 31% – 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here