Reduceri avantajoase la tren, pentru elevii şi studenţii gorjeni

259

Elevii gorjeni din clasele 0-12 şi studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat vor putea beneficia de reduceri de 75% la abonamentele lunare pentru călătoria cu trenurile Regio. Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50% prin abonamentele din oferta de transport a companiei. De exemplu, un elev sau student plăteşte doar 47,25 pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Rovinari – Târgu Jiu- Rovinari.

În contextul pregătirilor legate de începutul de an școlar/universitar, CFR Călători recomandă elevilor şi studenţilor să îşi achiziţioneze din timp biletele/abonamentele dorite pentru a călători spre/dinspre locul în care învaţă. “Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio. Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua”, a transmis CFR Călători printr-un comunicat de presă.

Călătorii cu trenul Regio, nelimitate
Totodată studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio. În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50%.
Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.
Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50% prin abonamentele din oferta de transport a companiei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here