Recursul hoților de indicatoare a fost respins de Curtea de Apel Craiova

359

În luna martie a anului trecut, mai multe indicatoare de pe DN 67 D au fost sustrase de trei gorjeni. Deși prejudiciul a fost relativ mic și s-a recuperat în totalitate, instanța a decis că fapta este foarte gravă, fiind pusă în pericol siguranța participanților la trafic. Astfel, făptașii au fost condamnați la închisoare. Totuși, au formulat recurs, însă Curtea de Apel Craiova nu le-a dat dreptate, menținând soluția dată de magistrații gorjeni.

În după-amiaza zilei de 9 martie 2015, trei gorjeni au sustras indicatoare rutiere de pe DN 67 D Târgu-Jiu – Baia de Aramă, pe care le-au transportat în pădure. Ieșind din pădure, aceștia au fost observați de o patrulă de polițiști; au reușit să fugă, iar seara s-au întors, au luat țevile indicatoarelor și le-au valorificat. În urma cercetărilor efectuate, făptașii au fost prinși, instanța condamnându-i la închisoare.
Deși au făcut recurs, instanța nu le-a dat dreptate. “Curtea de Apel Craiova a respins recursul formulat de către persoanele care în data de 9.03.2015 au sustras de pe DN 67 D mai multe indicatoare rutiere, chiar dacă prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cu sprijinul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, și apărătorii inculpațiilor au arătat că prejudiciul a fost relativ mic (80 ron), instanța a avut în vedere importanța bunurilor sustrase, care fac parte dintr-un sistem complex de semnalizare și a fost pusă în pericol siguranța participanților la trafic”, confirmă Ion Tudor , șeful SDN Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here