Rectificarea bugetară, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

784

Guvernul Ciucă urmează să aprobe, în şedinţa de joi, proiectele de ordonanţă privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul acesta.

„Agenda de astăzi are în prim plan aprobarea rectificării bugetare, rectificare bugetară care este una pozitivă, bazându-se pe o majorare a PIB, discutăm de o creştere de aproximativ 30 miliarde de lei la bugetul consolidat. De asemenea, avem şi cifrele furnizate de către Institutul Naţional de Statistică pe primele 6 luni, care vin să confirme că măsurile pe care Guvernul le-a luat au reuşit să genereze o creştere a economiei româneşti în pofida crizelor pe care le traversăm şi a cheltuielilor neprevăzute generate atât de criza energetică, cât şi criza de securitate de la graniţa ţării noastre”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit Agerpres.

1 COMENTARIU

  1. Această rectificare bugetară este făcută pentru ei, pentru a-și da unele sporuri, pentru a-și mări indemnizațiile din consiliile de administrație , pentru a-și mări diurnele de deplasare, nicidecum pentru salariați și pensionari. Cică vor mări sumele ptr investiții, dar aceste investiții sunt făcute în domeniul public și licitațiile vor fi câștigate de firmele lor și ale acoliților .budai cica nu are bani ptr bunicii și părinții noștri și că acestor seniori nu le promite nimic că sa nu-i dezamăgească. Câtă ipocrizie la acest prefăcut, adică nu-i mai minte în față,le creează doar niste așteptări la Paștele cailor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here