Rectificare de buget la Primăria Motru, pentru COVID 19! 284 de izolați pe municipiu

3666

Propunea viceprimarul Cosmin Morega nu a rămas fără efect, autoritățile municipale din Motru luând în calcul astăzi să facă o rectificare de buget de 150.000 de lei, bani luați de la alte capitole, ce vor fi folosiți pentru asigurarea celor necesare combaterii COVID 19. Din acești bani se vor cumpăra dezinfectanți, mănuși, măști pentru cetățenii orașului și angajații primăriei dar și pentru hrana celor izolați în număr de 284, raportați de DSP în urma focarului de la Tricotaje. Din cei 284, astăzi au cerut hrană la domiciliu peste 30 de persoane. 

Tot azi au fost împărțite cetățenilor din Motru și angajaților Primăriei peste 2000 de măști și dezinfectanți. S-a continuat dezinfecția străzilor și trotuarelor din oraș cu substanțe biocide.

Poliția, armata, jandarmii și poliția locală au intensificat filtrele de la intrarea în oraș, dar și patrularea prin zonă, pentru a dispersa formarea de grupuri și păstrarea distanței sociale. Aceste lucruri vor continua până când nu vor mai fi cazuri de infectați în Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here