Recrutări la Centrul Militar Județean Gorj

201

Centrul Militar Judeţean Gorj, prin Biroul Informare–Recrutare, vă informează că recrutează tineri, băieţi şi fete, atraşi de cariera militară pentru admiterea în instituţiile de învăţământ universitar şi postliceal din Ministerul Apărării Naţionale .

Pentru instituţiile militare de învăţământ universitar, academiile militare şi Institutul medico-militar, sunt scoase la concurs 658 locuri. În vederea admiterii la aceste instituţii de învăţământ pot fi recrutaţi elevii din ultima clasă de liceu sau absolvenţi ai învăţământului liceal care împlinesc  vârsta de cel mult 26 ani în anul 2017. Tineri care doresc să îmbrăţişeze profesia de ofiţer în Armata României se pot înscrie şi finaliza dosarul de candidat este până la data de 14.04.2017.

La  instituţii militare de învăţământ postliceal, şcolile de maiştri militari şi subofiţeri, sunt scoase la concurs 411 locuri. Pot fi recrutaţi în vederea admiterii elevi din anii terminali de liceu sau absolvenţi de liceu cu vârsta de 28 ani, împliniţi în anul 2017. Tineri care doresc să îmbrăţişeze profesia de maistru militar în Armata României se pot înscrie şi finaliza dosarul de candidat este până la data de 05.05.2017.

Pe toată durata studiilor în instituţiile de învăţământ militar menţionate se asigură gratuitatea şcolarizării, echipării, cazării şi hrănirii, iar la finalizarea studiilor absolvenţilor li se oferă loc de muncă.

Cariera militară oferă posibilitatea de a beneficia de o serie de avantaje dintre care cele mai importante sunt: calificare profesională, siguranţa locului de muncă, echipament şi hrană gratuite, posibilităţi de promovare, salariu care asigură un trai decent, acces la facilităţile de recuperare, sportive şi recreative ale Ministerului Apărării Naţionale, inclusiv asistenţă post carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here