Recrutare pentru formarea maiștrilor militari și subofițerilor în activitate

308

Ministerul Apărării Naţionale, prin Biroul informare-recrutare al Centrului militar județean Gorj, continuă activitatea de recrutare a tinerilor care doresc să urmeze cursurile unei instituții de învățământ postliceal. Se primesc candidaţi, băieți și fete, care au absolvit învățământul liceal cu diplomă de bacalaureat sau sunt elevi în anul terminal. Detalii referitoare la criteriile generale și specifice de recrutare, conținutul dosarului de candidat, examinarea medicală, probele de selecție și de admitere se pot obține la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Gorj.

Potențialii candidați trebuie să aibă vârsta de cel mult 30 de ani (pentru maiștrii militari) și 35 de ani (pentru subofițeri), împliniţi în anul organizării concursului de admitere. Pentru anul de învăţământ 2018 / 2019, Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs următoarele locuri: Școala Militară de Maiștrii Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” din Pitești – 650 locuri, din care 323 pentru maiștrii militari și 327 pentru subofițeri; Școala Militară de Maiștrii Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” din Boboc – 291 locuri, din care 226 pentru maiștrii militari și 65 pentru subofițeri; Școala Militară de Maiștrii Militari a Forțelor Navale „Amiral I. Murgescu” din Constanța – 110 locuri. Învăţământul militar este învăţământ de stat, gratuit, parte integrantă a sistemului naţional de învăţământ.

Informații suplimentare la CMJ Gorj
Detalii referitoare la criteriile generale și specifice de recrutare, conținutul dosarului de candidat, examinarea medicală, probele de selecție și de admitere se pot obține la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean (CMJ) Gorj, situat în Târgu Jiu, strada Parâng nr. 1, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.30 și marţi între orele 08.00-18.30 sau la numărul de telefon 0253215563. Termenul de definitivare a dosarului de candidat, la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Gorj este până la data de 02.05.2018.Detalii se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here