Reclamații pentru directorul “potăilor”! Caragea, acuzat de foștii subalterni de “atentat la siguranța națională”

1042

Vestea că Viorel Caragea s-a pensionat din 5 mai, refuzând să mai conducă Centrul Chinologic Sibiu, a devenit un fapt de notorietate publică la nivelul județului Gorj. Ce nu s-a aflat însă este felul în care a plecat polițistul-șef din instituția pe care a condus-o din 2015. Caragea, potrivit presei locale sibiene, nici măcar nu și-a luat rămas bun de la foștii subalterni, care s-au simțit ușurați că au scăpat de șeful pe care l-au reclamat intens la superiori.

Pensionarea lui Salvador Viorel Caragea a fost o veste bună pentru majoritatea instructorilor din cadrul Școlii de câini de la Sibiu. Totul deoarece respectivii au făcut, în ultima perioadă, numeroase sesizări către forurile locale și superioare, în care cereau îndepărtarea lui Caragea din cauza stilului managerial al acestuia, dar, mai ales, din cauza modului în care trata câinii școliți la Sibiu.
“Ne-a îmbolnăvit și a fugit. A plecat la șapte dimineața pe ascuns, fără să zică nimic, fără vreo ședință. A plecat ca o…”, se abține unul dintre ofițerii Școlii de câini, citat de turnulsfatului.ro, care a depus, în ultimul an, mai multe sesizări și memorii referitoare la activitatea lui Caragea la Sibiu. Deocamdată, la conducerea Centrului chinologic “Dr. Aurel Greblea” rămâne directorul adjunct Sergiu-Călin Tatarucă.

Șef peste “potăi”
Salvador Viorel Caragea a fost denumit, de presă, și “polițistul lui Ponta” din cauza faptului că a condus timp de șase ani (2009-2015) Inspectoratul de poliție al județului din care și Victor Viorel Ponta a fost ales în mai multe rânduri parlamentar.
Transferat la Sibiu, Salvador Viorel Caragea a stârnit antipatia angajaților centrului încă de la început. La prima întâlnire cu instructorii Școlii acestora le-a cerut “să vadă potăile făcând o demonstrație”. Faptul că o parte din câinii dresați au fost legați în lanțuri și că din procesul de instruire a câinilor au fost eliminate substanțele reale, fiind înlocuite cu “mirosuri copiate“ i-a determinat pe angajații Centrului de la Sibiu să îl acuze pe Caragea de “atentat la siguranța națională” într-un memoriu transmis forurilor superioare în toamna anului trecut.

Viorel Caragea a fost vehiculat de reprezentanții PMP Gorj drept candidatul acestui partid pentru Primăria Târgu-Jiu la parțialele din 11 iunie. Caragea a contestat, public, faptul că va intra în cursa electorală din această vară.
A.Stoica

9 COMENTARII

 1. Si aici este in continuare șeful unor poti ca LAZAROIU pe care l a avansat din șomer la rovinari in sef de cadre in 10 ani colonel, sau copilul lui de suflet fetanu care l a COPIAT la comportament , savu viorel pe care l a pus sef caci musamaluzat dosarul incendierilor familei Leustean,ionescu de la economic patron la elsimida cu contracte de milioane de euro in minerit,filip,negrea, si mai ales pigui ionuț.. ..
  Va ajunge caragea sa stea la preajba in vîrful dealului ca l va bate lumea si scuipa pe strada mai ales POLIȚIȘTII.
  A se vedea urările de bine din articolul cu porția din ziarul turnul sfatului.
  Se va alege praful de el la cit rau a facut

 2. nemernicul, visul derbedeului s-a spulberat subit, nu se astepta sa primeasca o lovitura in botul ala jegos si nespalat cu anii, a sperat ca se va pensiona de la conducerea ipj Gorj, de cind a fost surghiunit la sibiu i-a amenintat pe fraierii de la Gorj ca se va intoarce iar dobitocii au pus botul la palavrele lui cascarache si i-au facut jocul murdar, acum totul s-a dus, din fericire au scapat si baietii de la sibiu de o imensa povara si de o javra imputita pina in maduva oaselor, dar a fost si un lucru bun, pentru ca s-a vazut ce zace in dovleacul ce-l purta pe umeri derbedeul de caragea si s-au convins si altii in afara de jigodiile de bucuresteni, ca acest individ a fost un fel de ciuma in politie, cu chiu cu vai si unii bucuresteni intr-un final si-au dat seama ca, cu acest handicapat prfesional si nu numai nu se mai poate continua, deja a fost prea mult, dar ceva a venit pe neasteptate si i-a dat lovitura de gratie in citeva zile, dar ce a fost ??, a fost o femeie ofiter care a plecat din scoala de la sbiu sa scape de derbedeu si a mai fost ceva, ceva, probabil ca a fost greseala fatala dar greseala cu intentie cind acum citiva ani derbedeul a furnizat informatii clasificate unui infractor din tg-jiu si a picat pe interceptare, cu toate ca si-a rezolvat problema la dna central, deci dna central se pare ca nu si-o mai putea rezolva in final cu cei de la ornis si retragerea avizului pentru acces la documente clasificate care plutea in aer a fost picatura care a trebuit sa dea peste pahar, deci cu acest individ nu se mai putea continua, alt ofiter de la dna central a fost arestat si trimis in judecata pentru aceleasi fapte iar caragea a fost rezolvat tocmai de cei de la dna central, dar pina acum se musamalizase de cei de la mai, igpr si doi si un sfert tocmai accesul la documente clasificate, caragea esti si ai fost rusinea politiei romane, urmeaza decadenta, succes

  • bravo asa este s a scapat politia romana de un analfabet cu diploma de doctor in hotie.la puscarie sa sfarseti jigodie comunista nu iti mai ajungeau spagile CARAGEA SPAGARUL caci ai distrus lume nevinovata?

 3. a plecat ca un las de la sibiu, cu noaptea in cap pentru ca risca sa ia citeva pe cocoasa, i-a nenorocit pe amaritii de instructori si profesori, o gloaba, dadea lectii de dresaj si el un nimeni in domniu, trebuie precizat ca directorul adjunct al scolii are doctorat in domeniul dresajului sipregatirii ciinilor iar caragea a luat doctoratul in pitroaie si nisip lucrare facuta de altii si copiata de pe unde au putut dupa ce a achitat lucrarea cum se zice profesorului arad de la petrosaani cu banii pentru expertiza dispusa numai de un handicapat profesional si nu numai in urma mortii mamei columbencelor la pestera polovragi cind i-a picat o piatra in cap, iar caragea a gasit portita sa-l plateasca pe arad cerind probabil in expertiza facuta de arad, probabil daca piatra a fost piatra si daca piatra a cazut in jos si nu in sus, probabil ca este unicat in istoria expertizelor din romania si nu numai dar onorariul expertului adica al profesorului arad a fost de 40 miliaone vechi. un episod jenant pentru un politist dar normal pentru caragea a fost cind intorsi de la polovragi politistii din echipa de cercetare la fata locului au fost trimisi inapoi sa aduca piatra care a cazut in capul femeiii, bineinteles ca politistii s-au dus pina la dragoieni si au luat un bolovan si l-au prezentat marelui comandant caragea, dupa care eminentul a dspus expertiza tehnica dindu-i indrumatorului lucrarii sale de doctorat 40 de miliaoane, poate scrie caragea in cartea pe care se zice ca o scrie si despre acest episod si multe, multe altele si poate povesteste si ceva de incendierea casei leustenilor de care nu este deloc strain, poate povesteste si cum el a fost prins dupa ce a furnizat informatii clasificate unui interlop din tg-jiu si astfel l-a scapat d arestare la bucuresti si multe altele

 4. Acest analfabet care a fost mecanic vrea sa candideze si la primarie nu i ajung spagile pe care le a luat cand a fost ” militian,,caci asa a fost acest escroc nu se putea numii politist caci el conducea politia ca pe timpurile comuniste.Nu l intreaba nimeni de diploma de doctorat care e luata cu spaga caci pe analfabet nu l ducea mintea la asa ceva decat sa vamuiasca patronii .Cine il alege pe jigodie decat slugile lui din politie care i au fost fideli si cei care i au dat spagi .trebuie sa ti scoata procuratura si tie dosarele de la sertar ordinarule ca ai multe.Pe cati ai bagat tu jigodie la puscarie trebuie sa ti vina randul si tie caci erai in sistem javro si nu se lega nimeni de tine acum cred ca s a daramat sistemul din care faceai si tu parte poate te ai bagat in altul caci pt bani iti vinzi tot neamul caci nu ai scrupule.La puscarie sa iei sef de camera iti doresc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here