Recital extraordinar marca Horațiu Mălăele, la Târgu-Jiu

787

Îndrăgitul actor gorjean Horațiu Mălăele va ajunge, din nou, la Târgu-Jiu săptămâna aceasta. Artistul îi va încânta sâmbătă, 4 iulie, pe iubitorii de cultură cu one-man show-ul său ,,Sunt un orb”.

Evenimentul face parte din seria de spectacole organizate de Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu ca parte a stagiunii sale estivale. ,,Teatrul Dramatic Elvira Godeanu continuă stagiunea estivală cu one-man show-ul ,,Sunt un orb” susținut de minunatul artist gorjean Horațiu Mălăele. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 iulie, ora 21.00, la Teatrul de Vară ,,Nelu Dumitru” din Târgu-Jiu”, a anunțat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului ,,Elvira Godeanu”. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Acestea pot fi procurate de la Agenția Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu” – program zilnic între orele 9.00 – 21.00 (rezervări la telefon 0736647432) sau on-line pe platforma www.tomtix.ro. Horațiu-Valentin Mălăele este actor, regizor, grafician, caricaturist și scriitor.
A absolvit Liceul Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu, iar în 1975, deși inițial dorea să facă Arte Plastice, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Piatra Neamț, la Teatrul Național, unde a interpretat mai multe roluri în piese precum ‘,,Tinerețe fără bătrânețe’’ de Eduard Covalli, ,,Slugă la doi stăpâni’’ de Carlo Goldoni și altele. A ajuns apoi la București, unde a jucat pe scenele celor mai mari teatre: Notarra, Odeon, Teatrul Național, Bulandra. În 1982 a debutat ca regizor de teatru. Spectacolul ,,Sunt un orb” cuprinde poezii de mare calitate, dar si proză scurtă. Nu lipsesc însă nici momentele de improvizație, pline de umor.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here