Recidivistul ,,Fulger” a scăpat de acuzații, la doi ani după ce a agresat patroana din Târgu-Cărbunești

559

Dosarul de agresiune, înregistrat cu doi ani în urmă la Poliția Târgu-Cărbunești, când administratorul unei unități comerciale a sesizat faptul că a fost agresată în unitatea comercială care îi aparține, s-a închis în decembrie, la solicitarea reclamantei. Femeia și-a retras plângerea, deși dosarul era încă în lucru la polițiștii din Cărbunești, acuzațiile fiind îndreptate împotriva unui recidivist de etnie rromă, poreclit Fulger, și a fiului acestuia, Vadar. Anca Mihart susține acum că a decis, în mod voluntar, să își retragă plângerea încă nesoluționată, asta deși timp de doi ani de zile a avut de suferit serios în urma altercației din 2 ianuarie 2015.
Aceasta menționează că a bătut spitale pentru se însănătoși și a demonstra că nu are problemele psihice de care fusese acuzată de către fiul atacatorului său.

În urmă cu doi de zile, în Gorjeanul se relata faptul că o patroană din Târgu-Cărbunești a fost agresată în magazinul aflat pe raza orașului, de un individ de etnie rromă. Anca Mihaela Mihart povestea atunci că totul se întâmplase în momentul când, aflată în magazinul propriu a ajuns să fie atacată, din senin, de un bărbat în vârstă de peste 70 de ani. ,,Totul din cauza unor fructe cumpărate din această unitate, de soţia vârstnicului, şi ea de etnie rromă, fructe care, se pare, nu au fost pe placul soţului pirandei”, se relata cu doi ani în urmă, când se menționa că femeia a fost amenințată și la un pas de a fi lovită de cumpărătorul Fulger.plangere
Într-un final, Fulger ajunge să se dea victimă a conflictului, fiul acestuia ajungând să-i solicite patroanei să-și retragă plângerea făcută între timp la poliție, asta pentru a nu rămâne ,,dușmani,,.
Deși Anca Mihart a refuzat asta în ultimii doi ani, în decembrie decide să pună totuși punct conflictului. Susține că a făcut asta sătulă de cele petrecute în perioada amintită, familia sa având, de asemenea, de suferit pentru acel conflict cu familia de rromi. Femeia de 34 de ani se plânge acum că a trecut prin peripeții incredibile, ea fiind internată într-un spital din București, deși a plecat de bună-voie acolo, pentru a le demonstra tuturor că nu are probleme psihice.

Internare cu restricții viitoare
Deși Anca Mihart a ieșit din spitalul din Capitală, în cele din urmă prin ordin judecătoresc, perioadă petrecută în unitatea medicală i-a provocat repercusiuni, aceasta având acum interdicție în obținerea carnetul de conducere, fiind trecută pe un tratament pe care aceasta oricum susține că nu l-a luat.
,,Am decis în decembrie să renunț totuși la acea plângere din 2015, deoarece familia mea a avut, în tot acest timp, foarte mult de suferit în urma celor întâmplate cu doi ani în urmă. Mama mea s-a îmbolnăvit psihic, sunt la un pas de divorț de soțul meu, iar fiul mi s-a întors împotrivă. Am vrut să încep 2017 fără dușmani și fără probleme în familie, motiv pentru care am hotărât să las totul în urmă, deși trag și acum ponoasele celor petrecute în ianuarie 2015”, a declarat, ieri, Anca Mihaela Mihart.
Aceasta susține că, în perioada amintită, a avut măcar rezultate pe plan profesional, magazinul deținut în Cărbunești fiind extins, aceasta dedicându-și tot timpul afacerii proprii. ,,Am mai avut o altercație cu familia lui Fulger, în decembrie 2016, dar urmare a intervenției polițistului Valentin Stanciu lucrurile s-au calmat și nu au degenerat. Avocatul meu Mihaela Menchenie a avut, de asemenea, un aport important, fiindu-mi alături și demonstrând corectitudine și faptul că nu i-a fost teamă de cei cu care eram în conflict”, a mai specificat Anca Mihart.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here