Recensământul agricol din Gorj, pe final

181

Picture 008Reprezentanţii primăriilor din judeţ au adus ieri la Prefectura Gorj, la fel ca şi în ultimele zile, documentele pe care le-au realizat pentru recensământul agricol.

Cutii întregi pline cu fişele speciale de recensământ au fost depozitate într-o încăpere specială a instituţiei publice şi urmează să fie luate la puricat de specialiştii Direcţiei de Statistică Gorj.

Salariaţii primăriilor din Gorj care au lucrat în ultimele două luni pentru efectuarea recensământului agricol şi-au finalizat munca şi aşteaptă acum avizul specialiştilor de la Statistică. Oamenii au spus unde au întâmpinat probleme şi cum le-au depăşit. “Au fost probleme cu persoanele care nu mai sunt în localitate, care se află în străinătate, dar ne-am descurcat şi aşa. Am căutat rudele, moştenitorii”, a declarat unul dintre cei care a lucrat pentru efectuarea recensământului agricol la Ciuperceni.

La finalizarea recensământului în judeţ, va urma acum verificarea celor de la Statistică iar apoi rapoartele vor fi trimise la Bucureşti. Fiecare document întocmit la nivelul primăriilor va fi astfel analizat pentru a fi evitate potenţiale erori.

A.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here